Είμαστε ο Γιώργος και η Αλεξάνδρα και τα διαμερίσματα Gouves Garden είναι η δημιουργία μας. ‘Έχουμε επιμεληθεί τα διαμερίσματα όπως και τους εξωτερικούς χώρους με πολύ αγάπη για να σας προσφέρουμε μια πραγματική διαφυγή από την καθημερινότητα.

Το Gouves Garden Apts ήταν αρχικά ένας ελαιώνας που από την εποχή του παππού μου και έως και σήμερα δίνει ποιοτικό ελαιόλαδο καθώς και διάφορα κηπευτικά είδη για την κάλυψη των διατροφικών αναγκών της οικογενείας μας. Με την πάροδο του χρόνου, περιφράξαμε τον χώρο και ανεγείραμε μια εξοχική κατοικία που αποτέλεσε την μόνιμη κατοικία τον γονιών μου για 10 χρόνια.

Φίλοι από όλη την Ευρώπη που φιλοξενήθηκαν στο εξοχικό μας έμειναν ενθουσιασμένοι από την ξεκούραση λόγω της ποιότητας του ύπνου, της ηρεμίας, της θετικής ενέργειας του χώρου. Αυτό μου έδωσε την ιδέα να μετατρέψω την οικογενειακή περιουσία σε μέρος διακοπών.

Από το 2018 αποτέλεσε το ιδανικό μέρος ψυχικής ανάτασης και διαφυγής από την πόλη του Ηρακλείου για μένα και την σύζυγό μου Αλεξάνδρα, , η οποία κατάγεται από την Σερβία και ασχολήθηκε με την διακόσμηση, το Feng Shui (θετική ενέργεια) του χώρου

Αφιερώσαμε πολύ χρόνο με προσωπική εργασία, φροντίδα και αγάπη, χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας υλικά και κατασκευές και διαμορφώσαμε σταδιακά τον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο σε ένα πολυτελές κατάλυμα με κήπο, πισίνα και με βασικό γυμναστήριο crossfit. Έτσι, από το καλοκαίρι του 2022, ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή του GouvesGarden Apts και είναι πλέον έτοιμο να φιλοξενήσει ακόμα και το πιο απαιτητικό επισκέπτη που επιθυμεί να είναι κοντά σε όλες τις ευκολίες (αγορά, παραλία, ψυχαγωγία) άλλα ταυτόχρονα απομονωμένος από τον έξω κόσμο με μόνη παρέα τους φυσικούς ήχους των πουλιών και τα θροΐσματα των δέντρων.

Στο κέντρο της Κρήτης, μόλις 2 λεπτά από την εθνική οδό, 1 xλμ περίπου σε ευθεία γραμμή άπο την θάλασσα , και πολύ κοντά στο παραθαλάσσιο χωρίο Κάτω Γούβες, βρίσκεται το συγκρότημα διαμερισμάτων Gouves Garden . Τα 3 ολοκαίνουργια διαμερίσματα χτισμένα σε περιφραγμένο χώρο 2000 τ.μ διαθέτουν πάρκινγκ, κήπο με πολύχρωμα λουλούδια και αρωματικά βότανα της περιοχής, όπως και οπωροφόρα δέντρα . Τα ονόματα τους είναι εμπνευσμένα από τα δέντρα του κήπου που απλώνεται ατελείωτος μπροστά από τα διαμερίσματα και προσφέρεται για χαλαρωτικό περίπατο στη φύση. Προσφέρουν ιδιωτικότητα , ηρεμία, και χαλάρωση για ξεκούραστες και πολυτελείς διακοπές όπως και εύκολη πρόσβαση στα αξιοθέατα και τις πανέμορφες παραλίες του νησιού. Ολόκληρος ο κήπος είναι όμορφα φωτισμένος και έχουμε λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια σας. Μια επίσκεψη στα διαμερίσματα μας είναι αρκετή να σας πείσει ότι σας προσφέρουμε ότι ζητάτε για τις διακοπές σας και ακόμα παραπάνω.

Τα διαμερίσματα μας βρίσκονται δίπλα στο παραθαλάσσιο χωριό Γούβες, μόλις 300 μέτρα (ιδιωτικό – μη ασφαλτοστρωμένο δρόμο) από την εθνική οδό που διασχίζει το νησί απ’ άκρη σ’ άκρη, κάνοντας τις μετακινήσεις σας προς οποιοδήποτε μέρος του νησιού, εύκολες. Σε περίπου 20 λεπτά μπορείτε να επισκεφτείτε την αρχαία πόλη της Κνωσού, την πόλη του Ηρακλείου με το πλούσιο αρχαιολογικό του μουσείο, το μεγαλύτερο Μεσογειακό ενυδρείο θαλάσσιας ζωής «Creta aquarium Θαλασσόκοσμος», την πόλη της Χερσονήσου με την ξέφρενη νυχτερινή της ζωή, τα θαυμάσια water parks καθώς και πολλά άλλα μοναδικά αξιοθέατα.

Τα παραπάνω είναι μόλις μερικά απ’ όσα μπορείτε να κάνετε και να δείτε κοντά στα πολυτελή διαμερίσματα μας.
Θα χαρούμε να σας παρέχουμε περισσότερες τοπικές πληροφορίες προκειμένου να ζήσετε μοναδικές και αξέχαστες διακοπές!

Η ιστοσελίδα www.GouvesGarden.gr διαχειρίζεται από εμάς και οι φωτογραφίες ανανεώνονται περιοδικά.